maandag 13 juli 2015

Iets snel met andijvie

Zomer, vakantie en een moestuin vol lekkers.
Tijd om te improviseren ...

ANDIJVIE MET COUSCOUS EN BOERENWORST

Ingrediënten
  • 1 kop couscous
  • 1 krop heelbladige andijvie
  • 4 boerenworsten
  • Olijfolie
  • 2 koppen groentenbouillon (of water met bouillonblokje)
  • Nootmuskaat
  • Peper en zout
Doen
  • Was de andijvie. Zwier droog en snij in fijne reepjes
  • Stoof de andijvie in wat olijfolie
  • Kruid met peper, zout en nootmuskaat
  • Bereid de couscous in een grote schotel (couscous + groentenbouillon)
  • Bak de worsten
  • Voeg de gestoofde andijvie aan de couscous toe
  • Voeg nog wat olijfolie toe
  • Meng de couscous en andijvie
  • Snij de boerenworst in grove stukken en leg deze op de schotel

Smakelijk !!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten