donderdag 24 november 2011

Cordon bleu

Ingrediënten
  • Varkenslapjes
  • Hesp
  • Abdijkaas (dus met iets meer "smaak" dan Gouda)
  • Eitjes
  • Paneermeel
  • Peper
  • Boter
Doen
  • Indien de varkenslapjes niet "plat" genoeg zijn, klop je ze wat platter.
  • Snij de plakjes hesp en abdijkaas in het "juiste formaat" (helft van het vlees).
  • Zet twee schaaltjes klaar. Vul eentje met paneermeel en het tweede met losgeklopte eitjes.
  • Kruid de binnenkant van de varkenslapjes met wat peper.
  • Leg op elk stuk vlees een sneetje kaas, een sneetje hesp en terug een sneetje kaas.
  • Plooi de lapjes weer toe.
  • Panneer de cordon bleu’s door ze afwisselend door de paneermeel en het ei te wentelen (3x ofzo).
  • Verhit voldoende boter in een braadpan op een matig vuur en bak de condon bleu.

Of je kan ook spieken bij Jeroen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten