dinsdag 18 oktober 2011

Risotto met spinazie & bospaddenstoelen

Sinds ik dit op tv zag, ben ik zot van risotto (vooral omdat ik toen te weten kwam, dat ik geen uren moest roeren).

Ingrediënten
  • Kopje risotto
  • Ui
  • Spinazie (liefst een hoop verse)
  • Bospaddenstoelen (bakje - 250 gr)
  • Parmezaanse kaas
  • Groentenbouillon
  • Boter
  • Olijfolie

Doen
  • Risotto aanstoven in wat olijfolie.
  • Groentenbouillon toevoegen, deksel op de pot en geduldig wachten.

  • Ui pellen en versnipperen.
  • Paddenstoelen borstelen en in 4 snijden.
  • Ui en paddenstoelen stoven in wat olijfolie.

  • Als de risotto klaar is, voeg je de parmezaanse kaas en boter toe.
  • Roer voorzichtig de risotto om.
  • Voeg de paddenstoelen, ui en spinazie eraan toe en meng nog één keer om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten