woensdag 3 augustus 2011

Camping "De werf"

Op maandag opende onze camping en kreeg de - volgens ons - zeer toepasselijke naam "De werf".
Wij mochten twee "vermoeide" fietsers verwelkomen. Moeke en opa waren van Bekkevoort naar Tielt gefietst, wat toch wel een verplaatsing van 6 kilometer was. Gelukkig brachten bomma en bompa hun campinggerief achterna.


Na een verfrissende pint werd de tent in 2 seconden opengezwierd en gevuld met matjes, dekens en kussens. Onze camping is onderverdeeld in drie secties: "de werf" ( = de goedkoopste plek), de "boerderij" of de "boomgaard" ( = de duurste plek). Mieren en naaktslakken krijg je er steeds gratis bij.


Onze bezoekers konden kiezen tussen tal van activiteiten: afwassen, een betonmolen kuisen, de groententuin sproeien, eitjes rapen, onkruid uitdoen, pampers vervangen ... Moeke was vooral fan van "betonmolen kuisen".

We kookten iets van Jeroen, stopten de twee kleinste campinggasten in hun bed en maakten er nog een gezellige avond nacht van.


Na een stevig ontbijt en een plaatselijk fietstochtje vertrokken moeke en opa weer naar huis, de camping sloot, maar een nieuwe traditie is geboren.

3 opmerkingen:

  1. oooh, jullie hebben precies ook 100% genoten van het mooie weer gisteren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mogen wij ook eens komen kamperen als het ooit nog eens schoon weeris?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De campingbaas zegt dat nu de camping gesloten is voor grote werken, maar daarna zeker welkom.

    BeantwoordenVerwijderen