donderdag 11 augustus 2011

Appelflapjes met geitenkaas

Ik had nog ergens in de frigo wat bladerdeeg liggen en had zin in een keer iets anders dan boterhammen met kaas.

Ingrediënten
  • Bladerdeeg
  • Appeltjes
  • Zachte geitenkaas
  • Ei
Doen
  • Oven voorverwarmen op 180 graden.

  • Schil de appeltjes en snij ze in kleine stukjes.
  • Meng er de geitenkaas onder.
  • Snij driehoekjes uit de bladerdeeg.
  • Vul de driehoekjes met het appel-geitenkaasvulsel.
  • Plooi de driehoekjes dicht, druk de randen goed aan en smeer er wat eierdooier over.
  • Zet de flapjes ongeveer 15 minuten in de oven.

  • Lekker als het nog warm is, met een "rucolo-tomaat-appel-pijnboompit-balsamica"-slaatje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten